Att nå sin dröm

Carolina Gårdheim, skapare av företaget Kreativ Insikt, är en av mina förebilder inom personlig utveckling.

För några år sedan gick jag på hennes kurs i Stockholm, ”Släpp loss din inre livskonstnär”, något jag inte ångrar! Carolinas energi smittar av sig och klokheterna som hon på olika sätt levererar är många.

På fläkten här hemma står hennes ”morgon-pepping-kort”, med positiva budskap.

Jag bara måste dela med mig av Carolinas senaste blogginlägg: 5 saker att göra när du har fastnat och inte tror att du kan uppnå din dröm (det kan du!) 

Dagens Djur – Älg
Här och nu har du allt. Min gåva till dig är att vara nöjd med livet. Här gäller det att känna dig nöjd med din plats i livet, först då befinner du dig i mitten av världen och det du önskar kommer till dig. Kliv ur känslan av missmod. Välj att vara nöjd och din situation förbättras. Ur Djurens Språk av Solöga

Kram Viktoria

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *